google-site-verification=BHs06jpHIJcdt2L6MwE5cuFocAAzF0xicDdompMZc94

Accommodaties & Voorzieningen

Camping

🏕 12 camping plaatsen 🏕 Kamers met ontbijt (chambre d’hôte)
🏕 Een tweetal gîtes (appartement en huisje) 🏕 Een grote geheel ingerichte caravan
🏕 Een authentiek ingerichte Mongoolse yurt 🏕 Een houten chalet

Alle accommodaties kunnen worden gecombineerd met een 3 gangen diner (table d’hôte).

Peugeot met caravan 1

⛺️ De afgelopen jaren heeft de camping zich geleidelijk aan ontwikkeld tot wat het nu is. De 12 beschikbare plaatsen bevinden zich op een oppervlakte van ongeveer 1 ha. Hierop zijn royale plekken gecreëerd, met onderling voldoende afstand. Vanaf vrijwel  alle plekken is er royaal panoramisch uitzicht op de omgeving. Uitgangspunt bij alle ontwikkelingen in de afgelopen jaren is geweest, dat de camping een kleinschalige uitstraling houdt. 5 plekken hebben een stroomvoorziening in de nabijheid; deze plekken zijn zeker ook geschikt voor caravans en campers. Maar ook de wat verder afgelegen plekken zijn (met behulp van lange verlengkabels) geschikt voor caravans en campers. 

camping peer en onder boom

⛺️ Het sanitair is ruim en recent en in alle ruimtes is warm water. Op het terras bij het huis kan gebruik worden gemaakt van WIFI. In de zomer is de camping auto-vrij en mag de auto alleen bij aankomst en vertrek de camping op. Op de camping is een grote 4 persoonscaravan te huur. Deze is volledig ingericht. Ook dekbedden met overtrekken zijn aanwezig en bij de huur inbegrepen. Naast de caravan mag eventueel een extra tent geplaatst worden. Er is ook een houten tuinset om buiten te zitten.

Chambre

⛺️ Er zijn kamers (chambres) voor 2 tot 4 personen. Op de tweepersoonskamer kunnen eventueel bedden bijgeplaatst worden. Logies met ontbijt (B&B) is mogelijk, maar ook half pension. De 2 persoonskamer heeft een eigen wasbak en gezamenlijk gebruik van toilet en douche. De 4 persoonskamer heeft een eigen keukenhoek en een eigen badkamer met toilet.

20190110_155702
Chalet 1a

⛺️ U kunt ook een houten chalet huren op Bastier. Volledig ingericht, met een bovenverdieping en terras. Keuken, toilet en een eigen badkamer met alle faciliteiten. Net als bij de huisjes wordt al het beddengoed door ons verstrekt. Zie ook onze update pagina voor meer foto’s.

Appartement 1
Gite 5

⛺️ We hebben een 4 persoons appartement (gîte), met een eigen keuken/woonkamer, 2 slaapkamers en een  eigen badkamer met toilet. Deze gîte is uitgerust met één 2 persoonsbed en twee 1 persoonsbedden. Verder is er een aangelegen tuin/terras, vanwaar u een mooi uitzicht over de omgeving heeft.

Gite 1

⛺️ Het huisje (gîte) is ruimer en biedt plaats aan maximaal 4 personen (één 2 persoonsbed en twee 1 persoonsbedden). De gîte is voorzien van een ruime badkamer met toilet, 2 slaapkamers, woonkamer annex keuken. Een ruim terras en een houten balkon (croissants in het ochtendzonnetje!) maken het geheel compleet.

Gite 2

⛺️ Alles voor een verblijf is aanwezig, met inbegrip van al het beddengoed, keuken- en theedoeken. Beide gîtes hebben een houten tuinset om buiten te zitten. We hebben, zonder meerprijs, 2 kinderbedjes ter beschikking en ook 2 kinderstoeltjes.

Yurt binnen 2
Yurt 1

⛺️ Op onze camping hebben we een volledig ingerichte yurt te huur. Het gaat hier om een traditionele Mongoolse nomadentent met een woonoppervlakte van 36m2. Goed geïsoleerd door middel van vilt en voorzien van een houtkachel voor de koudere dagen. De bedden zijn deels traditioneel en voorzien van comfortabele matrassen. Er is plaats voor 4 tot maximaal 6 personen. Bij de yurt is ook buitenmeubilair aanwezig.

⛺️ U kunt bij ons mee-eten op basis van Table d'hôte.  Wij bieden een 3 gangen menu inclusief wijn, koffie of thee. Voor deze maaltijden maken we zoveel als mogelijk is, gebruik van producten die we op Bastier produceren en/of die uit de directe omgeving komen of geproduceerd zijn.

Zwembad duikers

⛺️ Ons zwembad hoewel klein, geniet grote populariteit!

Groenten
bread-2436370_1280

⛺️ Tot slot maar zeker niet onbelangrijk: 4 keer per week is er vers brood van de warme bakker op de camping. Verder hebben we zelfgemaakte boerderijproducten te koop op Bastier zoals geitenkaas, geitenijs, geitenyoghurt, eieren en groenten uit de eigen moestuin. Alle gasten kunnen, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van een wasmachine.

Onze tarieven staan HIER

 Bastier / Copyright © 2004 - 2021 Bastier. All rights reserved